Gyümölcsfaiskola

PomiOradea Gyümölcsfaiskola

– Kertészet és Szőlőtermesztés –

Családi faiskolánk a második generáció elején van. Az első generáció képviselője, Futó István, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdaság területén. A tanulmányait befejezve, csak ezen a területen dolgozva, szerezte ezt a szakmai tapasztalatot. Míg visszavonulása előtt 134 hektár gyümölcsöst és 166 hektár szőlőültetvényt telepített. Ez a vállalkozás egy különleges értéket jelent a családunk számára, mert a természet és a növények felé irányuló szeretetünk generációról generációra öröklődött.

Termékeink:

Părerile Clienților

  • Örömmel szemlélhettem ennek a családnak a gyümölcsfák és növények iránti szenvedélyét, szakértelemét és figyelmességét. Teljes bizalommal javaslom azoknak, akik szeretnének egy kertet gyümölcsfákkal, szőlőoltványokkal és rózsákkal.

    Bogdan

  • Amikor arra gondolok, hogy szőlőoltványt vásároljak, egyből a PomiOradea Faiskola jut az eszembe, mert ismerem a szakértelmüket, kedvességüket és termékeik minőségét. Alig várom, hogy a saját ültetvényemet gondozzam: természetesen a PomiOradea Faiskolát választom!

    Adrian

  • A Futó család, egy különleges család, egy olyan történettel amely ötvözi és egyesíti az élet tapasztalatait, a ragályos szenvedéllyel, a családi összetartással és a fiatal generáció lelkesedésével. Mindez jól látható a munkájukban és a termékeik minőségében.

    Silvia