Despre Noi

Pepiniera PomiOradea – Pomicultură și Viticultură

Pepiniera familiei noastre este la începutul celei de-a 2-a generații. Reprezentantul primei generație, Futó István, are o experiență de peste 50 de ani în domeniul agricol. Această experiență a dobândit-o lucrând doar în acest domeniu după terminarea studiilor. Înainte de retragere, Futó István a instalat 134 ha de livezi și 166 ha de vie. Această afacere are o valoare sentimentală pentru familia noastră, pentru că iubirea pentru plante și cunoștințele au fost transmise din generație în generație.

Produsele Noastre sunt:

Părerile Clienților

  • Familia Futó este o familie deosebită, cu o poveste care îngemănează experiența de o viață, pasiune contagioasă, solidaritatea familiei și entuziasmul tinerei generații. Toate acestea se văd lămurit în modul de lucru și calitatea produselor.

    Silvia

  • Când mă gândesc să îmi cumpăr viță de vie, imediat mă gâdesc la Pepiniera PomiOradea, pentru că le cunosc profesionalismul, amabilitatea și calitatea produselor pe care aceștia le comercializează. Abia aștept să vină momentul să-mi cultiv livada: cu siguranță optez pentru Pepiniera PomiOradea!

    Adrian

  • Am avut plăcerea să văd pasiunea, priceperea și grija acestei familii pentru pomi și plante. Recomand cu toată încrederea pentru cei care doresc să aibă o grădină cu pomi fructiferi, viță de vie sau trandafiri!

    Bogdan